ΚΛΟΠΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ..!!!ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΘΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ…!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝ  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…!!!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ  ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …………..!!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ