ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΥΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.Μια άκρως επικίνδυνη λακκούβα για τους οδηγούς, αλλά και για τους διαβάτες έχει δημιουργηθεί, τις τελευταίες ώρες,  εντός των ορίων  της τοπικής κοινότητας του χωριού μας,  στον δρόμο  που οδηγεί από το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας για το χωριό της  Βαλύρας Μεσσηνίας του Δήμου Μεσσήνης και είναι ο μοναδικός δρόμος που συνδέει τις δυο τοπικές κοινότητες.

Όπως βλέπετε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της  έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας,  η λακκούβα έχει βάθος ενός μέτρου  είναι άκρως επικίνδυνη και  χωρίς σήμανση σε έναν δρόμο χωρίς φωτισμό και ορατότητα.

Πρέπει άμεσα να μπει η ανάλογη σήμανση και προειδοποιητικές πινακίδες, ώστε να αποφύγουμε ένα δυσάρεστο ατύχημα, που ίσως και να είναι θανατηφόρο. Μάλιστα, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας θα πρέπει να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες της άμεσης επισκευής της ζημιάς, ώστε να αποκατασταθεί  με ασφάλεια η οδική επικοινωνία των δυο χωριών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παραπάνω πρόβλημα στο χωριό μας είναι η κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων, που αφορούν την δημοτική και την αγροτική οδοποιία, με αποτέλεσμα να είναι δυσχερής και αδύνατη η πρόσβαση στα χωράφια των κάτοικων του χωριού μας.


                   ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ …….!!!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ