ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ..!!!!Εκτός μάχης, αφού δεν θα  είναι υποψήφιος ξανά για το προεδρικό χρίσμα ο απερχόμενος πρόεδρος του χωριού μας κύριος Νικόλαος Νίκας, μετά την παταγώδη αποτυχία του στην διάρκεια της θητείας του  να διαχειριστεί τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας …!!!!

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες  τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, εντείνονται οι διεργασίες για την κατάθεση συνδυασμών για την μετά Νίκα εποχή στο χωριό μας ....!!!

Οι πληροφορίες  που έχουμε τις τελευταίας στιγμής είναι ότι το ένα ψηφοδέλτιο θα είναι αριστερής προέλευσης με αρκετά στελέχη της δεξιάς πολυκατοικίας που θα έχουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή…..!!!!

Το δεύτερο ψηφοδέλτιο θα κινείτε καθαρά με δεξιά κατεύθυνση και με ευρύτερες  ανοικτές συμμαχίες, και ίσως με γυναίκειο άρωμα έκπληξη …..!!!!

Ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή εντείνετε το σενάριο, που  πάρα πολλοί  μιλάνε για την μεγάλη έκπληξη που θα κρίνει ολόκληρο το πολιτικό παιχνίδι με νέα τρίτη  ανεξάρτητη υποψηφιότητα, η οποία θα ανακατέψει την πολίτικη τράπουλα και ίσως, δώσει τον αέρα αναγέννησης και ελπίδας στο χωριό μας …!!!!

Το παρασκήνιο είναι έντονο και οι διεργασίες πάρα πολύ σκληρές με παιχνίδια και μηχανορραφίες, που κανένα  σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν μπορεί να προβλέψει ..!!!!

Οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην έγκυρη ενημερωτική σελίδα μας και είναι πάρα πολλές και μιλάνε για  ένα σκληρό παιχνίδι με απειλές και υποσχέσεις ακόμη, μοιράζοντας μεταθέσεις και υποσχέσεις για οκτάμηνα στον δήμο, αλλά και απειλές ότι θα κοπούν οι χορηγούμενες τσάντες με τα τρόφιμα  από άνθρωπο, ο οποίος ζει και κινείτε στο σκοτάδι και τόσο πολύ του αρέσει. Όσες φόρες, δυστυχώς, έχει ανακατευτεί με την διαχείριση του χωριού μας έχει αποτύχει οικτρά. Άλλωστε, δικιά του επιλογή και στήριξη παρείχε  στο σημερινό πρόεδρο του χωριού μας  με τα γνωστά, οικτρά και σημερινά αποτελέσματα,  που βιώνει το χωριό μας ….!!!!!

Είναι πλέον γνωστό ότι η νύχτα βγάζει Μητροπολίτη και το πρωί Αρχιεπίσκοπο…….!!!

Υπομονή και θα δούμε το αποτέλεσμα…!!! Άλλωστε, λίγες ώρες έμειναν ακόμα ……….!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ