ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καλαμάτας, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, με τη συμμετοχή του Δημαρχούντος και εκλεγέντος Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα και Διευθυντών Υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, προς τους Διευθυντές ότι αναγκαία προϋπόθεση για την παραγωγή έργου είναι η συνεργασία αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, με κοινό στόχο να προσφέρονται καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Προσέθεσε δε ότι ο ίδιος έχει καλή διάθεση έναντι όλων, επιζητεί τη συνεργασία, θα τη διευκολύνει, ενώ θα βρεθεί σκληρά απέναντι σε όποιον ενδεχομένως δεν θέτει ως πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον του Δήμου. Τέλος, ζήτησε να τον ενημερώσουν μέχρι 31/8 για όποιες εκκρεμότητες υφίστανται, εν όψει της νέας Δημοτικής Θητείας, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020, για το οποίο όλες οι Διευθύνσεις θα πρέπει να υποβάλουν προτάσεις μέχρι τις 8 Αυγούστου, ενώ ετοιμάζεται και το σχέδιο Προϋπολογισμού. Το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό θα κληθεί να εγκρίνει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ