ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ.


         Όταν κάποιος επισκέπτης η ακόμα περαστικός μπαίνει στο χωριό μας η πρώτη εικόνα που συνάντα κανείς είναι αυτή που βλέπετε στην σχετική φωτογραφία και τότε αντιλαμβάνεται άμεσα την κατάντια και ακόμα περισσότερο  την εξαθλίωση του χωριού αλλά και την ανικανότητα των «υπευθύνων» …!!!


          Κατά καιρούς η ανεξάρτητη έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας έχει καταδείξει με το πλέων τραγικό   τρόπο την αδιαφορία και την ανικανότητα των υπευθύνων που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση το χωριό μας με τα ποιο τραγικά αποτελέσματα.

Βέβαια  θα πείτε ότι το χωριό πριν από ένα μήνα περίπου ψήφησε αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την εξαθλίωση και για τον υπαρκτό κίνδυνο υγείας των κάτοικων του χωριού μας…!!!! Το χωριό δεν νομίζουμε να ψήφησε γιατί οι κάτοικοι του θέλουν να γίνει ένα απέραντο σκουπιδότοπος …..;;;;; 

Βέβαια κανενός υπευθύνου και δημοτικού άρχοντα αλλά και ούτε του νέο εκλεγέντα Προέδρου δεν ιδρώνει το αυτί του και κανένας δεν παίρνει κανένα μέτρο άπλα κοιτάνε  τους παχυλούς μισθούς και τα συμφέροντας τους εις βάρος της δημόσιας υγείας και μιας τοπικής κοινωνίας .

Οι συντοπίτες μας ως δημότες πληρώνουν τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Καλαμάτας και θέλουν και απαιτούν  μια καλύτερη αντιμετώπιση από τον Δήμο Καλαμάτας μιας και η Τοπική Κοινότητα του χωρίου μας είναι ανύπαρκτη να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του χωρίου μας και δυστυχώς  που έχουμε την ατυχία να είναι ο γιος του ιερέα  του χωριού μας  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλαμάτας  και  αυτήν  την  άθλια εικόνα  την βλέπει καθημερινά δυστυχώς  δεν βλέπει τίποτα και δεν ξέρει τίποτα πάντα  ως Πόντιος Πιλάτος  …!!!


Καλούμε άμεσα και για πολλοστή φόρα τον Δήμαρχο του Δήμου Καλαμάτας και περιφερειάρχη Πελοποννήσου  να πάρει τα μετρά εκείνα που θα προστατευόσουν το χωριό μας, την δημόσια υγεία και ολόκληρη την τοπική κοινωνία πριν είναι αργά και καλούμε τον νέο Δήμαρχο Καλαμάτας τον κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο άμεσα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες . 
…!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ