ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΟΤΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩ


Ζευγάρι Βρετανών καταγγέλλει ότι οι διακοπές τους σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κω μετατράπηκε σε μαρτύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν το ξενοδοχείο δεν πληρούσε τους βασικούς κανόνες υγιεινής με αποτέλεσμα να πάθουν σοβαρές δερματίτιδες.

Όπως αναφέρουν η Τζίλι και ο Τόμας Χόι έπειτα από μια βουτιά που έκαναν στην πισίνα τα μαλλιά τους πρασίνισαν.

 Η ύπαρξη μούχλας συντέλεσε όπως υποστηρίζουν στο να πρασινίσουν τα μαλλιά τους έπειτα από μια βουτιά Το ταξιδιωτικό γραφείο υποσχόταν διακοπές στον παράδεισο γι΄αυτό και το κόστος του πακέτου άγγιζε τις 6 χιλιάδες λίρες.
Αυτό που αντίκρισαν ήταν μούχλα στην πισίνα, ενώ ακόμη και μέσα στα δωμάτια υπήρχαν ακάλυπτα και εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια ακόμη και δίπλα στα κρεβάτια των παιδιών τους. Αναφέρουν επίσης ότι όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας για τα παιδιά – που είχαν προπληρώσει – ήταν υπό διάλυση, ενώ υπήρχε πρόβλημα και με τα υδραυλικά στα δωμάτια.

Το ζευγάρι κατηγορεί την πολυεθνική ταξιδιωτική εταιρία ότι δεν πραγματοποιεί ελέγχους υγιεινής και ασφάλειας στα καταλύματα που προσφέρει στους πελάτες της, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις γνώμες άλλων πελατών....


ΠΗΓΗ: mixanitouxronou.gr
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ