ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Τ.Κ ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19.


ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Τ.Κ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Τ.Κ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Τ.Κ Μελιγαλά και της Τ.Κ Κατσαρού δήλωσαν ότι θα παραχωρήσουν την προεδρική τους αποζημίωση στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί από την Κ.Ε.Δ.Ε για την αντιμετώπιση του covid-19.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μελιγαλά κ. Αλικιβιάδης Φρέσκας θα παραχωρήσει το 50% της προεδρικής του αποζημίωσης για τρεις μήνες και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατσαρού κ. Σταυρόπουλος Περικλής θα παραχωρήσει το 100% της προεδρικής του αποζημίωσης για δύο μήνες.

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στου πολίτες συνεπικουρεί και υπερθεματίζει την πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Παπαστεργίου για την κατάθεση του 50% της δημαρχιακής αποζημίωσης τους επόμενους δύο μήνες στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί από την Κ.Ε.Δ.Ε για την αντιμετώπιση του covid-19 και θεωρεί επιβεβλημένη τη συμμετοχή όλων καθώς «Οι Δήμοι βρίσκονται από την πρώτη μέρα, στην «πρώτη γραμμή» της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ