ΆΝΑΨΑΝ ΤΑ «ΑΙΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΤΑΝ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Σκηνικό έντασης  στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας. όπου έμπορος αγροτικών προϊόντων επιτέθηκε σε δημοτικούς αστυνομικούς με τον έναν να τραυματίζεται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την υπηρεσία ασφαλείας της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας διαπιστώθηκε, ότι ο συγκεκριμένος έμπορος αγροτικών προϊόντων είχε στήσει τον πάγκο του, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ημέρα που είχε δικαίωμα λόγω της εκ περιτροπής λειτουργίας για τον κορωνοϊό. Ειδοποιήθηκε η Δημοτική Αστυνομία και προχώρησε σε συστάσεις. Εκείνη την ώρα τα πνεύματα οξύνθηκαν και σύμφωνα με αναφορές ο έμπορος επιτέθηκε στους δύο δημοτικούς αστυνομικούς, ενώ κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι κατέχει δύο άδειες για την λαϊκή της Καλαμάτας, αλλά έχει διευκρινιστεί, ότι λόγω των ειδικών συνθηκών σε τέτοιες περιπτώσεις σε ισχύ βρίσκεται μόνο η μία.

Ο έμπορος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr 
φωτογραφία αρχείου

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ