ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ   Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ   ΜΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΛΑΧΟΝΙΚΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΤΩΝ 60
(ΔΑΣΚΑΛΟΥ)

Η κηδεία  του  μεταστάντος Αντώνιου πραγματοποιήθηκε  στο Πλατυ Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της και εύχεται  στον  μεταστάντα Αντώνιο,  να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή του  να εύρη παράδεισο.

         Στους οικείους του   ο μοναδικός αληθινός Τριαδικός Θεός  της Αγάπης, που την Ένδοξη του Ανάσταση εορτάζουμε πανηγυρικώς και η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα να τους δίνουν  την  εξ ύψους υπομονή, παρηγορία, να ζήσουν, να τον θυμούνται και να έχουμε την ευχή του.


Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από κοντά μας ένας  καλός Δάσκαλος, ο Αντώνης Βλαχονικολός του Αθανασίου ετών 60, Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Ο Αντώνης Βλαχονικολός ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δημοκρατικός, ανιδιοτελής, φιλικός χαρακτήρας, ήσυχο πνεύμα. Ποτέ δεν ύψωσε τον τόνο της φωνής του, ποτέ δεν προέβηκε σε χαρακτηρισμούς, Ποτέ δεν έθιξε κανένα με οποιονδήποτε τρόπο.

Τίμησε με το ήθος του, την επιστημοσύνη του,  τον εκπαιδευτικό χώρο για περισσότερα από 35 έτη.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ