ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΕ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

Συνάντηση με Προέδρους Κοινοτήτων είχε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος, ενόψει της δημόσιας διαβούλευσης για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Ταϋγέτου. Συγκεκριμένα οι Πρόεδροι,

 

Βρομόβρυσης Κ. Αλιφέρης,

 Βελανιδιάς Π. Μπαρούνης,

 Αρφαρών Αρ. Ματθαίος,

 Πολιανής Ι. Μουτσούλας,

 Σταματινού Σ. Μπούρας,

 παρουσία της δημοτικής συμβούλου Μ. Μαλαπάνη και του τ. συμβούλου Χρ. Μωραγιάννη,

 

έθεσαν το αίτημα για αξιολόγηση και ένταξη και των δικών τους περιοχών στο πλαίσιο της ΟΧΕ Ταϋγέτου.

Για το θέμα αναμένεται να υπάρξει τοποθέτησή τους στη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr


 

 

Αναδημοσίευση:


Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ