Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Στη θέση του λέκτορα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου έγινε δεκτός ο Μεσσήνιος δρ. Παναγιώτης Τζαβάρας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τζαβάρας έχει καταγωγή από το Πλατυ Καλαμάτας Μεσσηνίας και είναι συντονιστής των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο,  σπούδασε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, είναι διευθυντής στην εταιρεία ΚΕΚ ΠΕ Πελοποννήσου και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έχοντας μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και Ευρώπη για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τα Πληροφοριακά Συστήματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, εκτός άλλων, διδάσκουν ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

 

Πηγή – πληροφορίες: /www.tharrosnews.gr

 

 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ