ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΑΤΜ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΗΨΗ... ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Τη μεγάλη ευκαιρία νόμιζε ότι πέτυχε ένας 44χρονος από την Αλβανία, όταν μια γυναίκα ξέχασε την τραπεζική κάρτα στο ΑΤΜ, αλλά πολύ σύντομα και πριν προλάβει να χαρεί βρέθηκε με χειροπέδες.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στη Μεσσήνη, στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.

Όταν μια 48χρονη  ολοκλήρωσε τη συναλλαγή της στο μηχάνημα, έφυγε ξεχνώντας να πάρει την τραπεζική κάρτα.

Ακριβώς από πίσω περίμενε ο 44χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πηγαίνοντας στο μηχάνημα είδε ότι η κάρτα είναι ακόμα εντός και όχι μόνο δε φώναξε τη γυναίκα να την πάρει, αλλά προχώρησε σε ανάληψη χρημάτων, «σηκώνοντας» 380 ευρώ.

Ωστόσο, η 48χρονη γρήγορα αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει την κάρτα και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος της Μεσσήνης, οι οποίοι εντόπισαν τον 44χρονο.

Πάνω του βρέθηκαν  η τραπεζική κάρτα της γυναίκας και τα χρήματα, τα οποία της αποδόθηκαν, ενώ ο 44χρονος συνελήφθη.

Πηγή - πληροφορίες : patrisnews.gr


 


 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ