ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Σοκαρισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, αλλά και όλη η Ελλάδα, από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στις Μοίρες Hρακλείου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα Φραγκιαδάκη, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, είχε σχεδόν περάσει τη διασταύρωση Φανερωμένης-Γαλιάς, όταν συγκρούστηκε -υπό συνθήκες που διερευνώνται- με ένα αγροτικό όχημα.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο. «Κλειδί» στην έρευνα θα αποτελέσει -όπως εκτιμάται- κάμερα παρακείμενου σπιτιού που πιθανότατα κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου 20 μέτρα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, την ώρα που μαζί με την δύο ετών κόρη της, μόλις είχαν φύγει από το σπίτι του πατέρα της.

Η 37χρονη Όλγα ήταν παντρεμένη με ειδικό φρουρό με τον οποίο έχουν αποκτήσει ακόμα ένα παιδάκι, 9 ετών, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και στο υπασπιστήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης αστυνόμου υπηρετούσε με απόσπαση στην Κω, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες να μεταβεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νησί, προκειμένου να βρεθεί στην οικογένειά του.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό όχημα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο συνόδευαν περιπολικά.


Πηγή - πληροφορίες : cretalive.gr, apopsilive.gr, Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

 

 
Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ