ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ 77 Μ.Ε.


Κρεμασμένος στο πατρικό του σπίτι, βρέθηκε από τη μητέρα του, πολιτικός υπάλληλος της 77 ΜΕ στην περιοχή της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr, ο πολιτικός υπάλληλος του ΓΕΣ, ηλικίας περίπου 55 ετών, ο οποίος ήταν πατέρας ενός παιδιού και βρισκόταν σε διάσταση, βρέθηκε απαγχονισμένος στην πατρική του οικία, σε χωριό της Μάνης.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Στρατόπεδο Παπαφλέσσα: Κρεμασμένος βρέθηκε μόνιμος υπάλληλος

Στρατόπεδο Παπαφλέσσα: Κρεμασμένος στο πατρικό του στη Μάνη βρέθηκε μόνιμος υπάλληλος – Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι αυτοκτόνησε

Κρεμασμένος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο μόνιμος υπάλληλος Χ.Μ. με ειδικότητα φούρναρης που εργαζόταν στην 77 Μονάδα Επιστρατευσεως που βρίσκεται στην Καλαμάτα στο Στρατόπεδο Παπαφλέσσα. Σύμφωνα με συναδέλφους του, το περιστατικό πρόκειται για αυτοχειρία.

Τον νεκρό μόνιμο υπάλληλο βρήκε κρεμασμένο στο πατρικό του σπίτι σε χωριό της Μάνης η ίδια του η μητέρα. Ο 55χρονος αυτόχειρας αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά προβλήματα. Ήταν σε διάσταση και είχε ένα παιδί.

Σύμφωνα με όσα μας λένε συνάδελφοί του στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή του και επικρίνουν την μονάδα του για την αντιμετώπισή του, καθώς όπως μας αναφέρουν δεν είχε βρει την στήριξη που επιβάλλεται για τέτοιες περιπτώσεις.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.kranosgr.comhttps://armyvoice.gr

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ