«ΥΛΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Πρεμιέρα το, Σάββατο 03 Ιουλίου 2021, για την παράσταση «Υλικό Καποδίστριας», μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, που παρουσιάζει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας. Η παράσταση, θα ανέβει στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, με ώρα έναρξης 21.30, ενώ θα επαναληφθεί την Κυριακή 04 Ιουλίου 2021 επίσης την ίδια ώρα.

Το έργο «Υλικό Καποδίστριας» εντάσσεται στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και αποτελεί παραγωγή του Δήμου Καλαμάτας, της Κ.Ε. Φάρις, του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

 

 

Πηγή – πληροφορίες: https://www.kalamata.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ