ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


          Αύξηση 20% στη μέση τιμής της βενζίνης καταγράφεται από την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργο Ασμάτογλου.

          Η μέση τιμή της βενζίνης σήμερα βρίσκεται πανελλαδικά στο 1,72/λίτρο, ενώ την 1/1/2021 η μέση τιμή ήταν 1,44/λίτρο, δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

          «Σήμερα έχουμε την ακριβότερη τιμή στην Ευρώπη» σημείωσε.

          «Στην Αττική, η μέση τιμή βρίσκεται στα 1,68/λίτρο. Επίσης το πετρέλαιο κίνησης έχει ακριβύνει πολύ» είπε ο κ. Ασμάτογλου.

          «Όσον αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης, κι αυτό έχει ακριβύνει πολύ. Ενώ πέρυσι η τιμή του έκλεισε στα 90 λεπτά το λίτρο, φέτος, στα μεγάλα αστικά κέντρα, η μέση τιμή αναμένεται να ξεκινάει από τα 1,10 ευρώ ανά λίτρο.»

          Η περιφέρεια έχει επιβάρυνση, οι μικρές ποσότητες έχουν επιβάρυνση και οι απομακρυσμένες περιοχές έχουν επιβάρυνση.

          Μένουν άλλες 17 ημέρες έως τις 15 Οκτωβρίου, οπότε θα ξεκινήσει η προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης από τους καταναλωτές.

          "Η υψηλή τιμή του καυσίμου οφείλεται στην υψηλή φορολογία. Είναι μονόδρομος η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ή του ΦΠΑ".

          "Η υψηλή τιμή του καυσίμου οφείλεται στην υψηλή φορολογία. Είναι μονόδρομος η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ή του ΦΠΑ".

          «Άρα δεν ξέρουμε από τώρα πόσο θα αυξηθεί ακόμη και πού θα κλείσει η τιμή του αργού» τόνισε ο κ. Ασμάτογλου.

          Η υψηλή τιμή του καυσίμου οφείλεται στην υψηλή φορολογία, διευκρίνισε ο κ. Ασμάτογλου και ζήτησε μείωσή της. «Είναι μονόδρομος η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ή του ΦΠΑ» ανέφερε.

          «Στα 33 νησιά της άγονης γραμμής η αμόλυβδη τιμάται ήδη πάνω από 2 ευρώ το λίτρο» κατέληξε.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ