ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


          Επίσκεψη στον τοπικό βουλευτή Μεσσηνίας κύριο Μαντά Περικλή πραγματοποίησαν τα προεδρεία της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στα πλαίσια των ενεργειών τους για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους απόστρατους.

          Κατά την διάρκεια της συνάντησης παραδόθηκε από τα δύο προεδρεία στον κ. βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Μεσσηνίας κ. Μαντά υπόμνημα με θέματα που αφορούν τους αποστράτους Αξκούς, όπως η εφαρμογή του ψηφισμένου νόμου από το 2014, όπου το 5 τοις εκατό από τροχαία και παραβάσεις πρέπει να κατατεθεί στο ΜΤΣ.

          Ζητούν την εφαρμογή του νόμου 4093/12, όπου σύμφωνα με αυτό πρέπει να καταργηθούν άμεσα οι παράνομες κρατήσεις που γίνονται στους αποστράτους και η κατανομή του μεριδίου από τον κρατικό προϋπολογισμό προς ενίσχυση των Μετοχικών Ταμείων, όχι ισομερώς, αλλά αναλογικά με τα μέλη που έχει το κάθε ταμείο.

          Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ανταλλάχτηκαν αμοιβαίες απόψεις και ο κύριος βουλευτής άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θεσμικά προβλήματα και τις δίκαιες διεκδικήσεις των σωματείων και θα κάνει τις απαιτούμενες προσπάθειες και ενέργειες, ώστε να επιλυθούν και να δικαιωθούν, αλλά και να εισακουστούν από την κυβέρνηση και ότι μέσα στις δράσεις τους θα προσπαθήσουν να συναντήσουν όλους τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας.

          Επίσης, την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α. Γρηγόριος Δουμετζιάνος για την συνάντηση και για την πεποίθηση του ότι θα επακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με όλους τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας, ώστε να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των αποστράτων.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ