ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ: «ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΡΕΞΕΙ, ΑΠΟ ΜΚΟ, ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ»


          Σε δικαστικό Γολγοθά έχει εμπλακεί η οικογένεια της Μυρτούς, καθώς η πολιτεία αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της.

          Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2012 στο νησί της Πάρου ένας αδίστακτος Πακιστανός βίασε και κακοποίησε την ανήλικη τότε Μυρτώ σε μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

          «Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσόν κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς φάρμακα, γιατροί κλπ. Αύριο στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απέξω γιατί με πνίγει αητό το πράγμα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Μαρία Κοτρώτσου.

          Και συνέχισε:

          «Αν ήταν το παιδί μίας προσφυγοπούλας όλοι θα είχαν συντρέξει, από ΜΚΟ, από οργανώσεις, από οτιδήποτε. Επειδή είναι Ελληνίδα συμβαίνει αυτό. Όλοι μας λένε ότι γινόμαστε ρατσιστές. Αυτό όμως εγώ το βιώνω ως ρατσισμό και είμαι και Ελληνίδα και το βιώνω. Είναι απαράδεκτο.

          Ζητάω με δικά μου λεφτά να πάμε στη Γερμανία και που μαζεύτηκαν από ανθρώπους που ήθελαν και βοήθησαν, όπως ήταν ο κ. Κυρανάκης και ο κ. Μαρινάκης. Η Μυρτώ χειροτερεύει»
Πηγή – πληροφορίες: https://www.pronews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της  πασίγνωστης φράσης του  Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας)  «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως  η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ