ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ


          Άλλη μια ανείπωτη τραγωδία που σοκάρει την τοπική κοινωνία της Κω.

          Λίγες ώρες πριν τον γάμο της κόρης του (ήταν προγραμματισμένος για απόψε στις 6μμ στον ΙΝ Ευαγγελίστριας Ασφενδιού) ο αγαπητός συμπολίτης μας Δαυίδ Σακέλλης του Ιωάννη και της Αικατερίνης, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, ενώ βρισκόταν στον σπίτι του στην περιοχή του Αγ. Νεκταρίου Κω.

          Οι δικοί του ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο Κω, όμως παρά τις προσπάθειες, ο άνθρωπος τελικά δεν τα κατάφερε και «έσβησε», σε ηλικία 63 ετών, σήμερα το μεσημέρι.

          Σε κατάσταση σοκ, η οικογένειά του… «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, καθώς αντί για μέρα χαράς μετατράπηκε ξαφνικά σε μέρα ασύλληπτης τραγωδίας

          Ένας καλοσυνάτος, χαμηλών τόνων, εργατικός και ευγενικός συμπολίτης μας, βιοπαλαιστής (εργαζόταν περιστασιακά ως συμβασιούχος εργάτης στο δήμο Κω).

          Εξαιρετικός οικογενειάρχης, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών.

          Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια…

          Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς.

 Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/410633/asyllipti-tragodia-stin-ko-esvise-ksafnika-agapitos-sympolitis-mas-david-sakellis-tou-ioanni-liges-ores-prin-ton-gamo-tis-koris-tou/

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ