ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΕ ΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 27.000 ΕΥΡΩ


          Πάνω από 27.000 ευρώ ήταν το περιουσιακό όφελος, που είχαν αποκομίσει από την δράση τους μέλη ομάδας, που "χτυπούσε" σπίτια στη Μεσσηνία.

          Σήμερα το πρωί έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας έγινε έρευνα σε καταυλισμό Ρομά στην Ασπροπουλιά, όπου συνελήφθησαν ένας 35χρονος και ένας 36χρονος ως μέλη της ομάδας, που έμπαιναν σε σπίτια, καθώς και μία 36χρονη στο παράπηγμα της οποίας βρέθηκαν ένα περίστροφο και 18 κυνηγετικά φυσίγγια.

          Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες, μαζί με έναν 34χρονο και έναν 19χρονο που αναζητούνται, έχουν εμπλοκή σε τουλάχιστον 4 κλοπές σε σπίτια στη Μεσσηνία.

Κατά την διάρκεια της έρευνας επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκε και το ποσό των 640 ευρώ ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

          Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κλοπής και της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα

          Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων. 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ