ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑ–ΤΕΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ


          Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα ο οποίος υπηρετεί στην περιοχή των Τρικάλων.

          Ο αστυφύλακας, ηλικίας 29 ετών, συνελήφθη έπειτα από την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η πρώην σύζυγός του και κατηγορείται πως ασελγούσε στην κόρη του, ηλικίας τεσσάρων ετών.

          Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

          Πριν από λίγες μέρες έγινε η καταγγελία της μητέρας της 4χρονης από τα Τρίκαλα στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που κίνησε τις υποψίες της ήταν μια αλλαγή που είδε στην συμπεριφορά του παιδιού και ανησύχησε. Λίγο αργότερα, το παιδί εξετάστηκε από γιατρούς αλλά και ιατροδικαστή και ενώ δεν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού, τα στοιχεία που εντοπίστηκαν ήταν αρκετά για τον ανακριτή, ο οποίος ενημερώθηκε, για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 29χρονο αστυφύλακα. Το παιδί ήταν μαζί με τον πατέρα του καθώς το ζευγάρι είναι σε διάσταση και υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση δικαστηρίου πότε και ποιες ημέρες της εβδομάδας θα μπορεί η τετράχρονη να είναι με τον 29χρονο. 
Πηγή – πληροφορίες: https://www.zougla.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στις ενημερωτικές σελίδες μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ