Η ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


          Η ΕΑΑΣ Μεσσηνίας συνεχίζοντας τις δυναμικές και ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες της, βράβευσε τους αριστούχους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2020-2021.

          Η απονομή επαίνων και ενός αναμνηστικού δώρου σε αριστούχους μαθητές της Γ’ Λυκείου του έτους 2020-2021 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας στην πόλη της Καλαμάτας και επιδόθηκε στους μαθητές από τον αξιότιμο Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. κ. Ιωάννη Ίσσαρη.

          «Ο Covid μπορεί να καλπάζει, η ζωή όμως συνεχίζεται. Η ηθική αμοιβή είναι κάτι σπουδαίο και σημαντικό», αυτά μεταξύ άλλων τόνισε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχης (ΥΓ) ε.α. κ. Ιωάννης Ίσσαρης, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας στις απαρχές του νέου έτους 2022 και επ’ ευκαιρίας της σημαντικής βράβευσης των μαθητών.

          Η επίδοση επαίνου έγινε τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid – 19.

 

Πηγή – πληροφορίες: εαας Ν.Μεσσηνιας

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ