ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΟΤΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ


          Καταγγελία ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από ομοεθνής του, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, 14χρονος Πακιστανικής καταγωγής που μένει στα Φιλιατρά.

          Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ο 14χρονος μαζί με άλλους ομοεθνής του την Πρωτοχρονιά βρέθηκε στο Κορυφάσιο και εκεί σε ένα παλιό εργοστάσιο τον κακοποίησαν σεξουαλικά.

          Ωστόσο οι ομοεθνής του, θέλησαν να το επαναλάβουν και τις επόμενες ημέρες, απειλώντας τον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως αν δεν ενδώσει θα ανεβάσουν στο Διαδίκτυο βίντεο που είχαν καταγράψει από την πρώτη σεξουαλική τους πράξη.

          Ακολούθησε η καταγγελία του 14χρονου και πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Καλαμάτας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ