ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕ


          16:45: Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάρρους, ο άνδρας φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ όπως όλα δείχνουν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

          Ένας ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου στο κτήμα του στην περιοχή του Τζάνε.

          Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, ενώ όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του θανάτου του είναι ανοιχτά.

          Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει τραύματα στο κεφάλι.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ