ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤ’ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΝΟ…!!!


          Αξέχαστη θα μείνει η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους πρώτους επισκέπτες της Μεσσηνίας για την τουριστική σεζόν του 2022.

          Τους εν λόγω επισκέπτες, οι οποίοι πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» την Κυριακή, καθώς επέβαιναν στις πτήσεις από Μόναχο και Ζυρίχη, τους περίμεναν αρκετές …εκπλήξεις.

          Αρχικά, εκτός από διάφορους αιρετούς, τους υποδέχθηκαν τσολιάδες, στο πλαίσιο της κλασικής φολκλόρ τελετής υποδοχής, η οποία όμως παραπέμπει σε άλλες εποχές, εντελώς ξεπερασμένες πια.

          Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη …αξιομνημόνευτη εικόνα για τους πρώτους επισκέπτες της Μεσσηνίας, καθώς ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο τους περίμεναν αγρότες του μπλόκου της Μεσσήνης!

          Μάλιστα, το μεταφρασμένο στ’ Αγγλικά πανό, με το οποίο οι αγρότες της Μεσσήνης υποδέχθηκαν τους επισκέπτες, σίγουρα θα τους μείνει χαραγμένο στη μνήμη για πολλά χρόνια.

Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

 

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ