ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΆΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΜΕ NEW LOOK ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ – ΈΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ


          Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς του, με τις εικόνες από την Κάλυμνο να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου…

          Ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε στην Κάλυμνο και μίλησε σε κλειστή συγκέντρωση του κόμματος που συνεχίζει να προεδρεύει.

          Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» με μακριά μαλλιά που είχε πιάσει κοτσίδα και μαύρο γυαλί, έδειχνε αγνώριστος σε σχέση με τις εικόνες του πρόσφατος παρελθόντος. Είναι αποφασισμένος να κατέβει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν και όπως λέει στους οπαδούς του, θα βγει νικητής.

          Ο Αρτέμης Σώρρας αποθεώθηκε στην αίθουσα που μίλησε, αλλά τα όσα είπε προκάλεσαν σε ορισμένους τουλάχιστον απορία. Τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος και το κόμμα του, «έχει σκληροπυρηνική πολιτική βασισμένη στην αλήθεια του δικαίου.»

          «Τώρα θα δείτε τι θα γίνει. Τα πάντα δονούνται. Αν καθίσετε στο κρεβάτι σας μία εβδομάδα θα ανοίξει το κορμί σας. Ήδη μας έχουν πολεμήσει όλα τα καθεστώτα αλλά εμείς είμαστε εδώ και αντέχουμε. Όλος ο πλανήτης είναι δικός μας»Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/news/greece-society/427042/artemis-sorras-agnoristos-new-look-stin-kalymno-evgale-gyalia-kai-tous-ekane-aporisoun

 

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ