Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


          Στην Κυπαρισσία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

          Με αφορμή την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ παρουσία του στον Πύργο, ο μακαριώτατος επισκέφθηκε στο επισκοπικό μέγαρο τον μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο.

          Στην συνέχεια ο κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον μητροπολίτη και τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκο Κοροβεση αναχώρησαν για τον Κακόβατο.

          Το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται στον Πύργο με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας για την «Γυναίκα του ‘60» που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ηλείας.

 


Πηγή – πληροφορίες: https://eleftheriaonline.gr


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ