ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ


          Διαβαίνοντας το Πάρκο του ΟΣΕ με λουλούδια: Την Κυριακή 22 Μαΐου η ολοκλήρωση της 9ης Ανθοκομικής του Δήμου Καλαμάτας.

          Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, ολοκληρώνεται η 9η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας, που λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

          Με σημείο έναρξης το Μνημείο Φωτός (Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου), ώρα 19.00 και με προορισμό το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος Πατινάζ), εκατοντάδες παιδιά χορευτικών και πολιτιστικών συλλόγων θα διαβούν το κέντρο της Καλαμάτας γεμίζοντάς το με χρώματα, μουσικές και λουλούδια.

          Στη συνέχεια, πάντα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση από Σχολές Χορού της Καλαμάτας, την οποία θα μπορούν ελεύθερα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

                Είναι οι τελευταίες ημέρες που οι παραγωγοί λουλουδιών και οι ιδίως οι Μαρίες, οι αγαπημένες φίλες της σελίδας μας ΠΛΑΤΥ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, θα ομορφαίνουν την έκθεση ανθοκομίας με τα πανέμορφα πολύχρωμα φανταχτερά λουλούδια τους και τις ευωδιαστές μυρωδιές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τιμές έχουν μειωθεί αισθητά και οι πωλήσεις έχουν φτάσει στα ύψη, αφού ο καιρός είναι ιδανικός για φύτεμα και για κηπουρικές ενασχολήσεις, ώστε ομορφύνουμε τους χώρους μας με πράσινο, λουλούδια και ευωδίες.
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ