ΆΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ: ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΥΟ ΣΟΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 30ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ


          Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική αρχή Κω, από πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, για την ύπαρξη άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του ύδατος, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΜΠΗ” ν. Κω.

          Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και έτερο άνδρα, επίσης χωρίς τις αισθήσεις του. Αμφότεροι οι άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών, έφεραν κολυμβητικό εξοπλισμό (μαγιό, μάσκα και βατραχοπέδιλα) και, αφού περισυλλέγησαν από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν στον επιβατικό λιμένα ν. Κω και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

          Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 


Πηγή – πληροφορίες: http://aegeanews.gr/featured/454582/anevresi-dyo-soron-allodapon-peripou-30eton-kolymvitiko-eksoplismo-sti-thalassia-periochi-tis-lampis/

 


Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ