«ΈΦΥΓΕ» ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 69 ΕΤΩΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΤΑΚΟΥΝΑΣ).


Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης και άνθρωπος με ευαίσθητη, καλή ψυχή.

Μεσουράνησε για χρόνια στις πίστες των νυχτερινών καταστημάτων της Κω τα χρόνια που γνώριζε μεγάλη άνθιση η διασκέδαση και η εξωστρέφεια.

Παράλληλα συνεργάστηκε με κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές που είχαν έρθει στην Κω (είναι χαρακτηριστική η σχέση και η φιλία του με τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου κ.α.)

Είχε μεγάλη γκάμα και ερμήνευε μεγάλο ρεπερτόριο τραγουδιών από λαϊκό μέχρι έντεχνο και αισθανόμαστε τυχεροί όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί του. Με απλότητα, φιλικότητα, ευγένεια χωρίς κανένα τουπέ (όπως όλοι οι πραγματικά μεγάλοι).

Συνεργάστηκε επίσης με επιτυχία με την Φιλαρμονική ορχήστρα ποικίλης μουσικής του δήμου Κω και βραβεύτηκε για την προσφορά του στην πρόσφατη εκδήλωση αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο (το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της οικογένειας του).

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο φίλτατε και αγαπητέ μας Τάκαρε. Σε ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές που μας χάρισες.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 08 Απριλίου 2023 ώρα 2μμ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους του συγγενείς.
                Πηγή – πληροφορίες: https://aegeanews.gr/featured/473419/473419

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ