ΚΩΣ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ


Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία η οποία είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιγκάκι από εθελόντρια, σε απόσταση 1 χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα. Η μισή βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω, ενώ η σορός της δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6/2023) και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν αυτοί που κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της Αναστάζια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφό της, την Τρίτη (13/06/2023), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου 2023.

Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06/2023), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Στη συνέχεια οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής.

Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ