ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΆΓΙΟ ΌΡΟ...;;;


O απερχόμενος “γαλάζιος” Δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το τελευταίο διάστημα επισκέπτεται συχνά -πυκνά το Άγιον Όρος, με τις πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι σκέφτεται σοβαρά να γίνει μοναχός.

Τον κ. Μαυρίδη ακολουθεί σε επισκέψεις του στο Άγιον Όρος και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος, πάντως, προς το παρόν δεν φαίνεται να ακολουθεί τον στενό του φίλο στη μοναστική ζωή, καθώς έχει ανακοινώσει εκ νέου την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι η αποχώρηση του κ. Μαυρίδη από τη Δημαρχία, έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς, μεταξύ των οποίων ο δεύτερος στις εκλογές του 2019 Μ. Ψύχαλης αλλά και Μ. Πατούλη, η οποία στο παρελθόν υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος του νυν Δημάρχου αλλά στη συνέχεια ήρθαν σε αντιπαράθεση και ο ιατροδικαστής Γρ. Λέων.

Πάντως, ο κ. Μαυρίδης, δεν έχει δώσει, τουλάχιστον προς το παρόν, σε κάποιον την… ευλογία του.

 


 

                Πηγή – πληροφορίες: https://www.aftodioikisi.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό, αλλά είμαστε πάντα και παραμένουμε πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ