«ΟΡΓΗ» ΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ: «ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ – ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ»


Σε οργισμένο ύφος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, απευθύνθηκε δημόσια σε όσους κατέχουν αξιώματα, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους αντιπεριφερειάρχες, που είναι υποψήφιοι με την παράταξη του Δημήτρη Πτωχού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νίκας σημείωσε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας:

«Ομιλώ προς αυτούς που έχω δώσει αξιώματα εγώ. Ο λαός τους έχει εκλέξει συμβούλους, τα αξιώματα τα έχω δώσει εγώ. Απαγορεύονται συναντήσεις με οποιονδήποτε χωρίς να το ξέρω εγώ. Όποιος το κάνει θα τον καταργήσω αμέσως από αντιπεριφερειάρχη. Αμέσως. Πρέπει να είμαστε ξηγημένοι σε αυτό. Δεν είσαστε καθόλου ελεύθεροι να κάνετε οτιδήποτε χωρίς να το ξέρω εγώ. Αν κάνετε οτιδήποτε πρέπει πρώτα να παραιτηθείτε από αξιώματα που σας έχω δώσει εγώ. Για τον Καιρίδη το ακούω τώρα για πρώτη φορά. Να μην ξανασυμβεί γιατί θα πάψει να είναι αντιπεριφερειάρχης αυτός που το κάνει. Αμέσως. Έχω αποδείξει ότι αυτά που λέω τα κάνω. Όσοι έχουν αξιώματα από εμένα δεν πρέπει να τα εκμεταλλεύονται στην εκλογική διαδικασία. Τελεία και παύλα».
 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ