ΜΑΡΙΑΣ Γ. ΜΥΛΩΝΑ: " ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"


Της Μαρίας Γ. Μυλωνά υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Καλαμάτας με την Νέα Δυναμική.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

   Δεδομένου ότι η εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει θα ήθελα να εκφράσω εκθύμως την ευγνωμοσύνη μου στον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Χειλά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας και σε κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, καθώς καθένας από εμάς συνέβαλε τα μέγιστα για να εδραιωθεί η Νέα Δυναμική στο προσκήνιο του πολιτικού γίγνεσθαι στην πόλη της Καλαμάτας.

   Το όραμά μας είναι η πόλη της Καλαμάτας να αποκτήσει νέα δυναμική, έναν αέρα ανανέωσης, προόδου και δημιουργίας. Σεβόμενοι της ανάγκες όλων σας είμαστε εδώ να εισακούσουμε κάθε αίτημά σας και να το υλοποιήσουμε λίαν συντόμως με τους τρόπους και τα μέσα που διαθέτει η αυτοδιοίκηση. Δεν θα είναι κανείς μόνος και αβοήθητος. Όλοι οι Καλαματιανοί θα αποτελέσουν μέρος αυτής της δυναμικής αλλαγής. Θα δώσουμε τις μάχες μας όλοι μαζί  για την διασφάλιση της τιμής, των ηθών, των αξιών, των ιδανικών και της παράδοσής μας.  Ενωμένοι θα σχεδιάζουμε το κοινό μας καλό. Συμφιλιωμένοι θα ζούμε αρμονικά στην Καλαμάτα που τόσο αγαπάμε, την μικρή μας πατρίδα, ευτυχισμένοι και ασφαλείς. Η πόλη μας θα ξαναβρεί την παραδοσιακή της αίγλη με πινελιές μοντερνισμού. Θα γίνει η ζηλευτή πόλη του Νότου! Φωτεινή, ελκυστική, φιλόξενη και ζωντανή!

   Με αλληλοσυμπαράσταση, αλληλεγγύη, εξέλιξη, καινοτομία, βελτίωση, ανάπτυξη και χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα λάθη των προηγούμενων, θα ζούμε σε ένα περιβάλλον αγάπης και υποστήριξης. Ένας για όλους και όλοι για έναν.

   Εύχομαι οι δημότες της Καλαμάτας να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά αλλά και στο νου. Θέλουμε κριτικά σκεπτόμενους πολίτες, θέλουμε ψηφοφόρους με ελπίδες και όνειρα. Ως άνθρωποι έχουμε πηγαία ανάγκη να ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία με αξιοκρατία και οργάνωση.

Η ψήφος είναι ευθύνη όλων μας.

Εσείς, οι δημότες θα κρίνετε ποιό είναι το καλό του τόπου μας και της ζωής σας για τα επόμενα χρόνια.  Σκεφτείτε καλά ποιον θα ψηφίσετε και γιατί.

Έχουμε τα πινέλα, βάλτε τα χρώματα.

Ας ζωγραφίσουμε τον παράδεισο για να μπούμε μέσα !!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Λίγα λόγια για μένα...

 Ονομάζομαι Μυλωνά Μαρία του Γρηγορίου. Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής, μεγάλωσα στον Ανεμόμυλο Μεσσηνίας και ολοκλήρωσα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Λύκειο Αρφαρών Μεσσηνίας. Κατά την διάρκεια της μαθητικής μου πορείας έλαβα επαίνους και αριστεία για την άριστη επίδοσή μου στα μαθήματα και για την συμμετοχή μου σε διαγωνισμούς έκθεσης και ζωγραφικής. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επίσης, είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική Φιλολογία με βαθμό Αριστα. Διαθέτω πιστοποίησεις από σεμινάρια εκπαιδευτικού περιεχομένου, ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση παρακολούθησής τους από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πατρών και από άλλους φορείς. Τέλος, γνωρίζω Άριστα την Αγγλική Γλώσσα.

Η υπευθυνότητα, η φιλομάθεια, το ήθος, η μεθοδικότητα, η φιλοτιμία, η εργατικότητα, η συνεργασιμότητα, η ευγένεια και η αφοσίωση είναι λέξεις που με χαρακτηρίζουν.
 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ