«ΕΓΔΥΣΑΝ» ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ


          Χθες τα ξημερώματα, Ρομά εισέβαλαν σε εξοχικές κατοικίες στο Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας, για να κλέψουν.

          Στην πρώτη περίπτωση κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα πλυντήριο ρούχων, έναν σίδερο καθώς και διάφορα χάλκινα αντικείμενα.

          Η δράση τους όμως συνεχίστηκε, αφού προσπάθησαν να μπουν και σε δεύτερο σπίτι στην ίδια περιοχή, εκεί έγιναν αντιληπτοί από γείτονα και τράπηκαν σε φυγή.

          Τελικά συνελήφθησαν δύο Ρομά, ένας 20χρονος και μια 37χρονη, ενώ η Αστυνομία αναζητά δύο ακόμα Ρομά 24 και 33 ετών αντίστοιχα.

          Να σημειωθεί ότι οι ηλεκτρικές συσκευές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

          Ρομά «έγδυσε» ελαιοτριβείο στο Ασπρόχωμα

          Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στο Ασπρόχωμα από άνδρες της ΟΠΚΕ ένας 25χρονος Ρομά γιατί λίγες ώρες νωρίτερα είχε μπει σε μπει σε ελαιοτριβείο για να κλέψει.

          Ειδικότερα ο 25χρονος κατάφερε να ξηλώσει 120 μέτρα καλώδια τα οποία βρέθηκαν και δόθηκαν στο θύμα.


          Διαβάστε και αυτό εδώ:

      ΝΥΧΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Πηγή – πληροφορίες: https://www.tharrosnews.gr

 

Αναδημοσίευση:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «αναδημοσίευση» είναι επιλογές από το διαδίκτυο και από διάφορες ενημερωτικές πλατφόρμες ή από κείμενα που υπάρχουν στην παγκόσμια βιβλιογραφία.

Η αναδημοσίευση τους στην έγκυρη ανεξάρτητη ενημερωτική σελίδα μας δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδοχή των όσων αναφέρονται, αλλά και ούτε ότι συμφωνούμε στις απόψεις που εμπεριέχονται ή εκφράζονται στα κείμενα που προβάλουμε με ιδιαίτερη αγάπη, αλλά είμαστε πάντα πιστοί και εκφραστές της πασίγνωστης φράσης του Voltaire, (1694-1778 Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας) «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Γιατί εμείς ως η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα έχουμε πάντα τον πλουραλισμό στην ενημέρωση, αφού όταν η ενημέρωση πιάνει τόπο, τότε έχει έναν και μοναδικό τόπο το «ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ».

 

 

 

 

 

 

 

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ